Nike Air Max   | Nike CTR360   | Nike Magista   | Nike Tiempo   | Nike Zoom
Valutaer:

Privacy Notice

Velkommen til vores online butik. Vores mål er, at du føler dig så behageligt at bruge vores hjemmeside, som du er shopping i din lokale indkøbscenter. Når du køber produkt (er) fra vores hjemmeside, vi tager spørgsmålet om sikkerhed alvorligt. Hver gang du indtaste dit kreditkortnummer, dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger når shopping, vil vi bruge branchens standard Secure Sockets Layer (SSL) teknologi til at forhindre, at oplysninger bliver opfanget.

Vores forpligtelse til privatlivets fred

Dit privatliv er vigtigt for os. For at holde dit privatliv sikrere, vi giver denne meddelelse forklarer vores online-information og valg, du kan gøre omkring den måde, dine oplysninger indsamles og anvendes. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på hvert punkt, hvor kan rekvireres personligt identificerbare oplysninger.

De oplysninger vi indsamler:

Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på vores hjemmeside. På nogle sider, kan du bestille produkter, fremsætte anmodninger, og registrere for at modtage materialer. De typer af personlige oplysninger indsamlet på disse sider er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, kredit / hævekort Information. På nogle sider, kan du indsende oplysninger om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave online og ønsker det sendt direkte til modtageren, skal du indsende modtagerens adresse. I denne omstændighed, de typer af personlige oplysninger, der indsamles, er navn, adresse, telefonnummer.

Den måde, vi bruger Information:

Vi bruger den information du giver om dig selv, når du placerer en ordre kun at fuldføre ordren. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre den rækkefølge. Vi bruger den information du giver om en anden person, når du placerer en ordre kun at sende produktet og bekræfte levering. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre den rækkefølge. Vi bruger ikke-identificerende og samlede oplysninger til at designe vores hjemmeside bedre og til at dele med annoncørerne. For eksempel kan vi fortælle en annoncør at X antal personer besøgte et bestemt område på vores hjemmeside, eller at Y antal mænd og Z antal kvinder udfyldt vores tilmeldingsblanket, men vi ville ikke afsløre noget, der kunne bruges til at identificere disse personer. Endelig vil vi aldrig bruge eller dele de personligt identificerbare oplysninger til os online på måder, ikke er relateret til de ovenfor beskrevne, uden også at give dig en mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne uafhængige anvendelser.

Vores forpligtelse til datasikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed, og sikre den korrekte anvendelse af oplysninger, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Hvordan du kan få adgang til eller rette dine oplysninger:

Du kan få adgang til at gennemgå alle dine personlige oplysninger, vi indsamler online og vedligeholde ved at sende os en skriftlig anmodning til den adresse, der er anført på Info siden. Vi bruger denne fremgangsmåde for at bedre beskytte dine oplysninger. Du kan rette faktuelle fejl i dine personlige oplysninger ved at sende os en anmodning om, at troværdigt viser fejl. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed, vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før der gives adgang til eller foretage rettelser.

Sådan Kontakt os:

Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer om disse fortrolighedspolitik, så send os en e-mail, eller kontakt med vores kundeservice online.