Nike Air Max   | Nike CTR360   | Nike Magista   | Nike Tiempo   | Nike Zoom
Valutaer:

Shipping & Returns

international skibsfart varetages af Air INTERNATIONAL EMS Express Company, levering inden for en uge tid i almindelighed. Alle ordrer vil blive forsikret for køb værdi, og kan spores på EMS hjemmeside.

Alle internationale forsendelser sendes via EMS udtrykke primært i detailhandel, mens for engrossalg, bedes du kontakte os, klik os til Feedback nu! Spar flere penge nu nyder ægte helt ny kvalitet.

Efter at have placeret ordrer, bedes du tjekke din email her for at få ordrebekræftelse, og du kan også spore din ordre online ved at klikke på knappen Bestil Tracking "på vores hjemmeside!

Returpolitik

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i syv dage." Før nyder nem udveksling & returret, bør du kontakte os for tilbagevenden shipping adresse, før du sender elementerne tilbage. Hjælp nu! Alle poster sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt.

Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger here.We for løftet om pakken. Så lige orden, hvis returnering poster ret til at refundere: alle returvarer er underlagt en skat på 15%. Forsendelse og håndtering refunderes. Må ikke dække shipping gebyrer for returnering eller ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for forsendelsesomkostninger. Vi anbefaler også, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi e-maile dig, når du får vores feedback her!

Annullering efter at ordren er afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Returpolitik

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb 100%, kan du bestille tilbage til lageret restitution (sendes retur skal være ubrugte, får du deres tilstand og i original emballage).

Trouble-fri elementer skal være i deres originale, ubeskadiget emballage returneres, og skal være i ubrugt tilstand. Hvis vi finder her varen returneres til den betingelse, at vi ikke er fuldstændig re-salg, forbeholder vi os retten til at afvise en tilbagebetaling krav for varen, eller fradrage op til 50% rabat fra prisen på retten til at kræve en tilbagebetale.

Bemærk venligst, at porto og pakning gebyret ikke refunderes, medmindre projektet mislykkedes.

Fejl projekt

Projektet vil blive kontrolleret af vores team af produkt evaluering, hvis projektet anses for at være forkert på grund af fabrikationsfejl eller stof, vil vores hjemmeside refundere eller gratis udskiftning af ekstra shipping. Hvis du tror, ​​at der ikke er nogen fejl, vil ikke kvalificere sig til denne form for tilbagevenden under ombytning eller tilbagebetaling.

Udveksling

* Alle internationale indtægter skal returneres til os i modtagelse af ordren inden for 14 dage.

* Internationale transportomkostninger, der afholdes af kunden (medmindre den manglende skyldes os). Alle skatter, afgifter eller gebyrer til at betale afkast projekt er kundens ansvar.

Tilbage

Følg disse instruktioner for at returnere en vare:

Send os en e-mail til de grunde, der er angivet i den første tilbagevenden, og vores support personale vil give din leveringsadresse.

Udpakning og ompakning dine produkter, skal du være forsigtig.

Vedlæg et stykke papir indeholder følgende oplysninger:

* Vores navn slags på vores hjemmeside.

* Ordre nummer.

* Returnerer den angivne post

Årsagen * E-mail-adresse, bestilt på vores hjemmeside.

Venligst tage dette stykke papirprodukter tilbage, ind i en pakke, og send det til os. Giv os med, når du har transporteret tilbage tracking nummer. Vi accepterer ikke returvarer tabt i transit pligt. Hvis du er bekymret, anbefaler vi dig varen med anbefalet post, og holde postvæsenet kuponer.